Det händer en hel del

Mitt liv är väldigt trivsamt må jag säga. Att kunna verkligen fördjupa sig olika ämnen är minst sagt utvecklande. På dagen var jag i smedjan, sedan på kvällen var det kurstillfälle för jägarexamen och jag fick lyssna på en säljägare om hennes erfarenhet av denna jaktform. Efter detta blev det ett kort besök i snicken innan det bar iväg till smedjan igen.

Lyckades ha sönder ett gångjärn. Jag hade bearbetat det för mycket utan normaliseringar så det hade blivit lite mycket spänningar i det så en detalj sprack. Men det är dessa små saker som många ser som misslyckande som utvecklar oss. Visst så blev jag förbannad och luften gick ur mig när det hände. Men det är ju faktiskt inte värre än att jag gör ett nytt imorgon.

Det är även en hel del samarbeten på gång i lite olika sammanhang som jag tycker är väldans roligt. Hur dessa kommer ta sig form kommer att visa sig under 2019.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *