Publicerad den

Workshop Weekend

Så roligt att denna helg börjar ta form. Jag tror inte jag är ensam om att sakna arr träffa andra och sitta runt elden. Det är något vi kommer att göra och utöver det kommer vi dela med oss av kunskap. Ser fram e mot denna helg så mycket.
Nedan kan du läsa om en del som kommer att ske under helgen.

Anmäl dig här: Workshop Weekend

Kan vara en bild av en eller flera personer och utomhus

Christian Johansson från Christians Trädgård kommer vara på plats där han pratar och lagar ramslök. Christian är en färgstark människa som man inte kan låta bli att bli inspirerad av, Trädgården som han har skapat drar tusentals personer som vill ta del av hans skapelse. Kom till Workshop Weekend och bli inspirerad och lära dig om Kinnekulles gröna guld Ramslöken.

Kan vara en bild av 1 person och utomhus

På workshop Weekend kommer du träffa Johan Forsberg. Johan är en välkänd profil inom bushcraft i Sverige. Han besitter mycket kunskap om uteliv och är en riktigt trevlig prick att hänga med. Många skratt kan garanteras utöver en massa tips och trix.

Kan vara en bild av 1 person, skägg och utomhus

Tobias Karlsson kommer hålla en kort föreläsning om gammal jakttradition från norra delarna av Sverige med en fokus på fällor och snaror. Det kommer finnas flera olika typer av fällor som vi kommer gå genom och vi kommer även tillsammans tillverka snaror.

Kan vara en bild av natur och träd