Publicerad den

2023 – Workshop Weekend och skinngarningskurs med Theresa

Workshop Weekend

Året kommer att fokusera på Workshop Weekend där redan flera workshops och workshopshållare samt föreläsare är klara. Nytt för i år är att biljetter kommer släppas i slutet av februari och priset kommer starta på 990:- sedan höjas 2 gånger och till slut hamna på 1500:- Ju snabbare man löser biljett ju lägre pris.

Ni kommer känna igen flera workshopshållare men det kommer vara andra workshops än tidigare. Bland annat korgflätning, gropbränning av keramik och matlagning.

Skinngarvningskurs med Dr Theresa Emmerich

Theresa

7-9 juli har jag glädjen att hålla kurs med Theresa som är grym på skinngarvning och massa annat också för den delen. Theresa har hållit på med skinngarvning i över 30 år och det har resulterat i att hon åkte från USA till Storbritannien och doktorerade i skinngarvning. På endast 3 dagar kommer du kunna gå från en saltad skinn till färdigt ”buckskinn”. Garvat och klart.

Missa inte denna möjligheten till att få gå och lära dig från en av de främsta i världen på garvning. Mer info och anmälan >här<